Støt en god sag

Færdigbygningen af Marienlyst af Skive koster omkring 5,8 mill. kr. og gennemførelsen er afhængig af bidrag fra fonde, organisationer, virksomheder, og privatpersoner. Ved at melde dig som støttemedlem kan du være med til at Skive kan fastholde og levendegøre gamle håndværk og fjordkulturelle aktiviteter.

Som støttemedlem får du:
• Mulighed for at følge skibets opbygning
• Mulighed for at bidrage med at vedligeholde når det kommer i drift
• Mulighed for sejlads.


Jeg melder mig som støttemedlem
Ved at indbetale nedenstående beløb på bankkonto Reg.nr. 2600 kontonr. 0757-688-247, med angivelse af navn og adresse, eller ved at udfylde og sende nedenstående formular og få tilsendt et girokort. Ved familiemedlemsskab skal alle navne være angivet.

Enkeltmedlem (250 kr)
Familiemedlemsskab (300 kr)
Firma/Institutionsmedlem (1.000 kr)
Navn *
Firma
Adresse *
Postnummer *
By *
E-mail*
Telefon:
* = Skal udfyldes

Du kan også støtte færdigbygningen ved at købe vore T-shirts med Krydstoldjagt-motiv

T-shirten er udført i en særdeles god kvalitet og har projektets logo i stoftryk på brystet - som vist på det cirkelrunde udklip - og webadressen på ryggen.
XL-byg har sponsoreret selve trykket og har derfor sit logo på det ene ærme.


Bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer skal have tilbud om en gratis T-shirt. Dette naturligvis i det lønlige håb, at medlemmerne vil bruge T-shirten og derved medvirke til at udbrede kendskabet til projektet.

Der er ligeledes fremstillet en cap med samme flotte motiv.Alle interesserede kan i øvrigt købe T-shirts - til kr. 100,- og caps til kr. 80,-.

Yderligere er det nu muligt at købe en trøje til sættet. Trøjen, en sweatshirt med hætte, er mørkeblå og udført i en god kraftig kvalitet. Den koster kr. 200,-, men hjemtages kun på bestilling.